Tue ainejärjestöämme

Lööppi tekee aktiivista yhteistyötä yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa. Lähdemme tekemään yhteistyötä aina yksilöllisesti yhteistyökumppanin kanssa. Lööppi vaalii sekä pitkäaikaisia että lyhyempiaikaisia yhteistyösuhteita. Meille voit siis ehdottaa minkälaista toteuttamistapaa vain. Vaihtoehtoisesti meillä on tarjota teille erilaisia toiminta- ja toteutustapoja, joilla varmistamme sen, että yhteistyö on mahdollisimman hedelmällistä.

Opiskelijahaalarit

Haluatko mainostaa haalareissamme? Lööpin fuksit saavat syksyisin upeat tummanvihreät haalarit, joissa riittää mainostilaa. Tuotoilla katetaan haalarien hankkimiskulut.

Yhteistyökumppanuus

Kaipaatko pitkäaikaisempaa kumppanuutta? Voit solmia Lööpin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka ehdoista sovimme yksilöllisesti. Voimme esimerkiksi järjestää tapahtumia tiloissanne, mainostaa somessa tai tutustua tuotteisiinne.

Vappuradio

Haluatko mainostaa vapun suurimmassa mediaspektaakkelissa? Vuosittain yli viikon ajan toimivassa Vappuradiossa tavoitat ihmisiä radiossa, somessa ja verkkosivuilla. Mainosmuotoja on monia, teemme esimerkiksi personoituja mainospätkiä lähetyksiin. Tuotoilla mahdollistetaan Vappuradion olemassaolo.

Jorno

 Haluatko mainostaa Lööpin ainejärjestölehti Jornossa? Ainejärjestölehtemme on suunnattu Jyväskylän yliopiston journalistiikan opiskelijoille. Lehdestä löytyy mainospaikkoja, joilla katamme painokuluja.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit esitetyistä ideoista tai sinulla on muu ajatus yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä. Vain mielikuvitus on rajana toteutusmuodoille!